Καμπάνια για την ανθυγιεινή διατροφή στην εγκυμοσύνη: «Το μωρό σου είναι ό,τι τρως»


«Το μωρό σου είναι ό,τι τρως» είναι το σύνθημα μιας καινούργιας συγκλονιστικής καμπάνιας που απευθύνεται σε όλες τις μητέρες.

Στόχος της καμπάνιας είναι να προειδοποιήσει τις μέλλουσες μητέρες και τις νέες μητέρες για τον καταστροφικό αντίκτυπο της ανθυγιεινής διατροφής στο έμβρυο ή στο νεογέννητο μωρό τους.

Η καμπάνια περιλαμβάνει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τα μωρά θηλάζουν από το στήθος της μητέρας τους ένα σωρό ανθυγιεινά εδέσματα, όπως μπέργκερ, ντόνατς και αναψυκτικά.

Η καμπάνια λανσάρεται εκ μέρους της Παιδιατρικής Εταιρίας του Ρίο Γκράντε (SPRS) στη Βραζιλία. Το σύνθημα «Το μωρό σου είναι ό,τι τρως», κατά το «Είμαστε ό,τι τρώμε», μπορεί να μεταφραστεί ως «Το μωρό σου τρώει ό,τι τρως».

Η καμπάνια έρχεται να υπενθυμίσει για ακόμη μία φορά στις γυναίκες ότι οι κακές διατροφικές επιλογές τους μπορεί να βλάψουν σοβαρά το μωρό τους.

«Οι συνήθειές σου τις πρώτες χίλιες ημέρες της ζωής του παιδιού σου μπορούν να συμβάλλουν στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών», αναγράφεται κάτω από το σύνθημα.

axortagos

Δημοφιλή άρθρα
Πρόσφατα άρθρα
Αναζήτηση με ετικέτες
Ακολουθείστε με
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram Social Icon
RSS Feed

​Copyright © 2016 Χρήστος Βλάχος. | All rights reserved.

Designed & Created by Χρήστος Βλάχος​. | Είσοδος μέλους.